Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΕΡΓΩΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΝΕΡΟΥ ΥΨΗΛΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΦΑΛΑΤΩΣΗΣ

Η SYCHEM A.E. είναι μία διεθνής εταιρία κατασκευής εξειδικευμένων συστημάτων επεξεργασίας νερού καθώς και ειδικών έργων εξοικονόμησης ενέργειας.
Στον τομέα της επεξεργασίας νερού, η SYCHEM είναι επικεντρωμένη στην κατασκευή συστημάτων παραγωγής πόσιμου νερού, με έμφαση στην αφαλάτωση, για την τροφοδοσία διυλιστηρίων, ξενοδοχειακών συγκροτημάτων, βιομηχανιών, δήμων κ.α.

Best City Awards 2017-ΔΗΜΟΣ ΑΛΟΝΝΗΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ ΑΦΑΛΑΤΩΣΗΣ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑΣ 600 m³/ημέρα της SYCHEM A.E


Ο Δήμος Αλοννήσου πήρε τo Ασημένιο βραβείο για την μονάδα αφαλάτωσης της SYCHEM δυναμικότητας 600 m3/ημέρα στην τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 05/10/17 στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων από την Boussias Communications.
Το βραβείο της κατηγορίας “Διαχείριση Υδατικών Πόρων-Αφαλάτωση” παρέλαβε ο Δήμαρχος Αλοννήσου, κ. Πέτρος Βαφίνης.
Η SYCHEM Α.Ε (ανάδοχος του έργου) έχει την ευθύνη λειτουργίας για την παροχή επεξεργασμένου- αφαλατωμένου νερού σε καθημερινή βάση με ελάχιστη ποσότητα 122.500 m3 ετησίως. Η μονάδα αφαλάτωσης θαλασσινού νερού της Αλοννήσου αποτελεί  υποδειγματική εγκατάσταση και είναι η πρώτη όχι μόνο στις Σποράδες αλλά και στην Περιφέρεια Θεσσαλίας. Εγκαταστάθηκε με συγκεκριμένο μοντέλο διαγωνισμού πώλησης νερού και χρησιμοποιεί την πλέον σύγχρονη τεχνολογία αφαλάτωσης με εξελιγμένο σχεδιασμό ώστε να είναι εξαιρετικά φιλική προς το περιβάλλον.

Στιγμιότυπα από την τελετή απονομής μπορείτε να παρακολουθήσετε στo κατωτέρω link:

http://www.bestcityawards.gr/

Η Sychem χορηγός στο 15ο Διεθνές Συνέδριο Περιβαλλοντικής Επιστήμης και Τεχνολογίας, CEST2017


Η Sychem συμμετέχει ως αργυρός χορηγός στο 15ο Διεθνές Συνέδριο για την Περιβαλλοντική Επιστήμη και Τεχνολογία που θα λάβει χώρα στην Ρόδο στις  31 Αυγούστου – 2 Σεπτεμβρίου. Το CEST2017, με κύριο διοργανωτή το πολυεπιστημονικό Global NEST (Δίκτυο Περιβαλλοντικής Επιστήμης και Τεχνολογίας), διεξάγεται ανά διετία από το 1989 και αποτελεί το μεγαλύτερο καινοτόμο περιβαλλοντικό συνέδριο στην Ελλάδα εξελισσόμενο σε ένα σημαντικό διεθνές επιστημονικό γεγονός συγκεντρώνοντας πάνω από 400 εκπροσώπους από 60 διαφορετικές χώρες.

 

Σκοπός του συνεδρίου είναι η παρουσίαση καινοτόμων τεχνολογιών και πρακτικών για την αντιμετώπιση τοπικών και διεθνών περιβαλλοντικών ζητημάτων όπως η διαχείριση των αποβλήτων, η κλιματική αλλαγή, ο αειφόρος τουρισμός, η παρακολούθηση της ποιότητας των υδάτων, οι ενεργειακές τεχνολογίες και η δημόσια υγεία.

 

Η Sychem συμμετέχει με τρεις ομιλίες, στις 30 Αυγούστου o Δρ. Αλέξανδρος Υφαντής, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Sychem A.E, θα παρουσιάσει την ομιλία με τίτλο “The future of Green Mediterranean Hotels: combined water and energy systems”  στο WORKSHOP – Business Practices Towards Sustainable Tourism In Aegean Islands. Την 1η Σεπτεμβρίου o Δρ. Νίκος Υφαντής, Διευθυντής Έργων Επεξεργασίας Νερού θα παρουσιάσει την επιστημονική μελέτη “Evaluation of a pilot plant for a secondary treatment of mining effluents”, με αντικείμενο την επιτυχημένη πιλοτική λειτουργία μονάδας αντίστροφης ώσμωσης για την κατεργασία αποβλήτων εξόρυξης των μεταλλείων ενώ στις 2 Σεπτεμβρίου θα παρουσιάσει και τις “Προηγμένες Εφαρμογές Υπερδιήθησης / Αντίστροφης Ώσμωσης για την Επεξεργασία Υγρών Αποβλήτων“.

 

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Η συμμετοχή της Sychem στην 11η Πανελλήνια Σύνοδο Δικτύου Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων – ΦΟΔΣΑ στα Τρίκαλα.


Το Δίκτυο των Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (Δίκτυο ΦοΔΣΑ) και η Περιβαλλοντική Αναπτυξιακή Δυτικής Θεσσαλίας –ΠΑ.ΔΥ.Θ. Α.Ε διοργάνωσαν την 11η  Πανελλήνια σύνοδο Φο.Δ.Σ.Α που πραγματοποιήθηκε 29 Ιουνίου – 1 Ιουλίου 2017 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων. H Sychem συμμετείχε ως μέγας χορηγός.

Η σύνοδος είχε θέμα την υλοποίηση του νέου Εθνικού Σχεδίου Διαχείρισης Αποβλήτων (Ε.Σ.Δ.Α) και συμμετείχαν δεκάδες Δήμαρχοι, φορείς και στελέχη της Αυτοδιοίκησης ενώ παραβρέθηκε ο αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Σωκράτης Φάμελλος και ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δήμαρχος Αμαρουσίου, κ. Γιώργος Πατούλης.

 

Οι συμμετέχοντες στη Σύνοδο είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν στο περίπτερο της Sychem για τις καινοτομίες της εταιρείας στις μονάδες αντίστροφης ώσμωσης για στραγγίσματα ΧΥΤΑ σε συνδυασμό με υπερδιήθηση (UF MBR cross flow). Η τεχνολογία αυτή εφαρμόζεται και για τα υγρά απόβλητα εγκαταστάσεων Βιοαερίου όπως στον πρότυπο σταθμό παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από βιοαέριο ισχύος 500kW που εγκατέστησε στο Ηράκλειο Κρήτης η Τεχνική Βιοενεργειακή Κρήτης, θυγατρική του ομίλου SYCHEM.

Τέλος, στο πλαίσιο της συνόδου έγινε περιήγηση στο ΧΥΤΑ Τρικάλων και στη μονάδα αντίστροφης ώσμωσης που έχει εγκατασταθεί για την επεξεργασία των στραγγιδίων από τη SYCHEM.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Εγκαινιάστηκε ο Σταθμός Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας από Βιοαέριο.


Με επιτυχία εγκαινιάστηκε ο Πρότυπος Σταθμός Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας της Τεχνικής Βιοενεργειακής Κρήτης στο Ηράκλειο της Κρήτης στις 26/05/17 από τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη.

Ο Σταθμός σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε εξ ολοκλήρου από τον όμιλο SYCHEM, εφαρμόζοντας τις πιο προηγμένες τεχνολογίες στα κρίσιμα σημεία της παραγωγικής διαδικασίας, που σχετίζονται με την παραλαβή και διαχείριση των οργανικών εισερχόμενων αποβλήτων, το σύστημα απόσμησης, την αξιοποίηση της παραγόμενης θερμότητας και το καινοτόμο σύστημα βιολογικής επεξεργασίας του υγρού χωνεμένου υπολείμματος.

Η εργοστασιακή μονάδα θα παράγει βιοαέριο και ηλεκτρική ενέργεια από κτηνοτροφικά-ζωικά υπολείμματα, ληγμένα τρόφιμα από σούπερ μάρκετ, καταστήματα τροφίμων, υπολείμματα εστιατορίων ξενοδοχείων κ.α προστατεύοντας ουσιαστικά το περιβάλλον της Κρήτης.

Environmental Awards 2016


H SYCHEM Α.Ε κέρδισε το χρυσό βραβείο στην τελετή απονομής των Environmental Awards που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016, στο ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental Athens από την εταιρεία Boussias Communications.
Το χρυσό βραβείο απονεμήθηκε στη SYCHEM Α.Ε. για την κατηγορία «Human Environment – Sustainable Leisure & Tourism» και αφορά την πρωτοποριακή κατασκευή συνδυασμένου συστήματος γεωεναλλαγής/ ανάκτησης ενέργειας & παραγωγής πόσιμου νερού για το έργο “Miraggio Thermal Spa & Resort Χαλκιδικής”. Η εγκατάσταση διαθέτει ένα προηγμένο σύστημα ηλεκτρονικής διαχείρισης BMS το οποίο επίσης σχεδίασε και εγκατέστησε η SYCHEM. H λειτουργία του εξοικονομεί ετησίως 1.680.000 kWh ρεύματος, 64 tn αερίου μειώνοντας τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα κατά 632 tn/έτους.
Στιγμιότυπα από την τελετή απονομής μπορείτε να παρακολουθήσετε στo κατωτέρω link:
www.environmentalawards.gr

Greek Export Awards 2016 – H SYCHEM A.E βραβεύτηκε με το ασημένιο βραβείο στην κατηγορία Top Industrial Company 2016


H SYCHEM A.E. βραβεύτηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο διαγωνισμό Greek Export Awards, κερδίζοντας το ασημένιο βραβείο στην κατηγορία TOP INDUSTRIAL COMPANIES
Το βραβείο αυτό είναι μια ακόμη αναγνώριση της επιτυχημένης πορείας του ομίλου SYCHEM στο εξωτερικό οπού τα τελευταία 4 έτη, εκτελεί περισσότερο από το 65% του κύκλου εργασιών του. Με τις ήδη υπογεγραμμένες συμβάσεις για το 2017, η SYCHEM επεκτείνει την δραστηριότητα της στις ΗΠΑ, Ρωσία, Γκάνα και Λατινική Αμερική ενώ σε συνδυασμό με τις πωλήσεις σε Μέση Ανατολή και Βόρεια Αφρική αναμένει σημαντική ενίσχυση των εξαγωγών της.
Ευχαριστούμε τους συνεργάτες και τους πελάτες μας για τη διάκριση αυτή.

Για να διαβάσετε περισσότερα πατήστε εδώ

Best City Awards 2016 – Δύο χρυσά βραβεία απονεμήθηκαν στον όμιλο SYCHEM


Δύο χρυσά βραβεία απονεμήθηκαν στον όμιλο SYCHEM στην τελετή απονομής των Best City Awards που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016 στο Αμφιθέατρο του Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων από την εταιρεία Boussias Communications.

Το πρώτο χρυσό βραβείο, στην κατηγορία «Green City – Αξιοποίηση ‘πράσινης’ & ανανεώσιμης ενέργειας», αφορά το έργο Miraggio Thermal Spa & Resort Χαλκιδικής” όπου το μελετητικό γραφείο Yfantis Engineering LTD (του ομίλου SYCHEM) εκπόνησε τις ηλεκτρομηχανολογικές μελέτες εφαρμογής και πολεοδομίας. Η SYCHEM κατασκεύασε το πρωτοποριακό συνδυασμένο σύστημα γεωθερμίας, ανάκτησης θερμότητας και αφαλάτωσης. Η εγκατάσταση διαθέτει ένα προηγμένο σύστημα ηλεκτρονικής διαχείρισης BMS το οποίο επίσης σχεδίασε και εγκατέστησε η SYCHEM. H λειτουργία του εξοικονομεί ετησίως 1.680.000 kWh ρεύματος, 64 tn αερίου μειώνοντας τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα κατά 632 tn/έτους.

Το δεύτερο χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Green City – Διαχείριση Υδατικών Πόρων – Αφαλάτωση» απονεμήθηκε στη SYCHEM για το έργο «Μονάδα Αφαλάτωσης & εκπαιδευτικό πάρκο Αλμυρού – Δήμου Μαλεβιζίου».

 

Για να διαβάσετε περισσότερα πατήστε εδώ

Greek Exports Awards 2015 – Η SYCHEM ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΧΑΛΚΙΝΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Top Manufacturing Company | Sychem


Η SYCHEM S.A βραβεύτηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, στoν διαγωνισμό Greek Export Awards, κερδίζοντας το χάλκινο βραβείο στην κατηγορία TOP MANUFACTURING COMPANIES.

Το βραβείο αυτό είναι μια ακόμη αναγνώριση της  επιτυχημένης πορείας του ομίλου SYCHEM στο εξωτερικό όπου τα τελευταία 3 έτη, εκτελεί περισσότερο από το 65 % του κύκλου εργασιών του. Με τις ήδη υπογεγραμμένες συμβάσεις για το 2016, η SYCHEM επεκτείνει την δραστηριότητα της τόσο σε χώρες της βόρειας Ευρώπης (σημαντικά έργα στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Δανία) καθώς και στην Ασία (Φιλιππίνες, Ταϊλάνδη) και αναμένει διπλασιασμό των εξαγωγών της.

Ευχαριστούμε τους συνεργάτες και τους πελάτες μας για την διάκριση αυτή.

Για να διαβάσετε το σχετικό Δελτίο Τύπου της διοργάνωσης των βραβείων πατήστε εδω..

Η SYCHEM ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ POWER GEN EUROPE 2015


H SYCHEM συμμετείχε στην έκθεση Power-Gen Europe 2015 η οποία διοργανώθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο Amsterdam RAI στο Άμστερνταμ από τις 09 ως τις 11 Ιουνίου 2015.

Η Power-Gen έχει καθιερωθεί ως το σημαντικότερο γεγονός στον τομέα της Ενέργειας σε ευρωπαϊκό έδαφος στην οποία παρουσιάζονται οι τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις τόσο σε επίπεδο εξοπλισμού όσο και υπηρεσιών στο βιομηχανικό κλάδο.

Η SYCHEM στην έκθεση παρουσίασε τα πλεονεκτήματα των κινητών προκατασκευασμένων μονάδων αφαλάτωσης με αντίστροφη ώσμωση που έχει σχεδιάσει, κατασκευάσει και θέσει σε λειτουργία τα τελευταία χρόνια για την παροχή νερού υψηλής καθαρότητας σε αεριοστροβιλικές μονάδες παραγωγής ρεύματος στην Ευρώπη, την Αφρική και τη Μέση Ανατολή.

Η SYCHEM ΧΟΡΗΓΟΣ ΣΤΟ GLOBAL WATER SUMMIT 2015


Η SYCHEM συμμετείχε στο κορυφαίο Διεθνές Συνέδριο για το νερό Global Water Summit (GWS) που έγινε για πρώτη φορά στην Ελλάδα και το οποίο διοργανώθηκε από την Global Water Intelligence (GWI) στο Athenaeum Intercontinental στις 27 και 28/04/2015.

Στο συνέδριο συμμετείχαν Εκπρόσωποι Κυβερνήσεων, Διευθυντικά Στελέχη εταιρειών από την παγκόσμια βιομηχανία του νερού, επενδυτές και επιστήμονες από όλο τον κόσμο που ειδικεύονται στον τομέα του νερού και ιδιαίτερα από την Κίνα, τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Σαουδική Αραβία κ.ά , ενώ σκοπός του συνεδρίου ήταν η ανάδειξη του ρόλου του νερού στην παγκόσμια οικονομία.

Το συνέδριο, μεταξύ άλλων, τίμησε με την παρουσία του και ο πρώην Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Manuel Barroso, ενώ παρέθεσε ομιλία στην τελετή απονομής των βραβείων Global Water Awards.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρ’ ό,τι  το συνέδριο έγινε στην Ελλάδα για καθαρά γεωπολιτικούς λόγους – ευκολία πρόσβασης από τις αραβικές και αφρικανικές χώρες που είναι ιδιαίτερα αναπτυσσόμενες στο τομέα της επεξεργασίας νερού και ταυτόχρονα από εταιρείες της Βόρειας Ευρώπης και Αμερικής που ενδιαφέρονται για την προώθηση των προϊόντων τους – η SYCHEM ήταν η μόνη ελληνική εταιρεία χορηγός με συμμετοχή του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου Dr-Ιng. Α. Υφαντή ως η μεγαλύτερη εταιρεία στον τομέα της αφαλάτωσης και επεξεργασίας νερού στην Ελλάδα με διεθνή δραστηριότητα.
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

ΧΟΡΗΓΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΟΝΑΔΩΝ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗΣ ΩΣΜΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ


Ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος της SYCHEM A.E. Dr.-Ing Α.Υφαντής και ο Τεχνικός Διευθυντής Δρ. Ν. Υφαντής έδωσαν διάλεξη με τίτλο “High Efficiency Containerized Reverse Osmosis Desalination Systems”στο πλαίσιο Σεμιναρίου με τίτλο «Reverse Osmosis Desalination Is The Perfect Solution To The Problems Of Water”. To Σεμινάριο διοργανώθηκε από τη Σχολή Μηχανικής του Πανεπιστημίου Zagazig της Αιγύπτου από 19 -20 Απριλίου. Στο Σεμινάριο συμμετείχαν Καθηγητές του Πανεπιστημίου του Zagazig, εκπρόσωποι της Αιγυπτιακής Κυβέρνησης, τεχνικοί Σύμβουλοι, καθώς και εκπρόσωποι του Ιδιωτικού Τομέα ειδικοί στην τεχνολογία της αφαλάτωσης. Κατά τη διάρκεια της διάλεξης παρουσιάστηκαν οι τελευταίες εξελίξεις στην τεχνολογία της αφαλάτωσης καθώς και τα πλεονεκτήματα κινητών προκατασκευασμένων μονάδων αφαλάτωσης με αντίστροφη ώσμωση εντός εμπορευματοκιβωτίων. Η SYCHEM τα τελευταία χρόνια έχει εγκαταστήσει μονάδες της τεχνολογίας αυτής στην Αλγερία και στην Ιορδανία για παροχή νερού υψηλής καθαρότητας σε αεριοστροβιλικές μονάδες παραγωγής ρεύματος καθώς και σε Ελλάδα, Κουβέιτ, Κύπρο και Ιράκ για παραγωγή πόσιμου νερού.

Η SYCHEM ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΝΕΡΟΥ ΣΤΗΝ ΑΛΓΕΡΙΑ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑΣ 10.000 m3/d


Η SYCHEM Α.Ε παρέδωσε με απόλυτη επιτυχία το δεύτερο μεγάλο έργο fast track επεξεργασίας νερού στην Αλγερία.Το έργο αφορούσε στη μελέτη, προμήθεια, κατασκευή και θέση σε λειτουργία, μονάδας επεξεργασίας νερού, ως μέρος ενός ευρύτερου έργου ΕPC στην Αλγερία, με τελικό πελάτη την δημόσια επιχείρηση ηλεκτρισμού της Αλγερίας «SPE. Spa», μέλος του ομίλου Sonelgaz. Το έργο επεξεργασίας νερού, αποτελείται από 10 διπλές μονάδες εντός μεταλλικών κιβωτίων, που περιλαμβάνουν αφαλάτωση αντίστροφης όσμωσης διπλού περάσματος και συστήματα ηλεκτροαπιονισμού CEDI, παροχής απιονισμένου (υπερκαθαρού) νερού συνολικής δυναμικότητας 7.800 m3/d για τη λειτουργία 20 συρόμενων αεροστροβίλων μοντέλου FT8 καθώς και από 1 διπλή μονάδα εντός μεταλλικών κιβωτίων, που περιλαμβάνουν αφαλάτωση αντίστροφης όσμωσης διπλού περάσματος και συστήματα ηλεκτροαπιονισμού CEDI, παροχής απιονισμένου (υπερκαθαρού) νερού συνολικής δυναμικότητας 2.200 m3/d για τη λειτουργία 6 συρόμενων αεροστροβίλων μοντέλου FT8.

Η εγκατεστημένη συνολική δυναμικότητα παραγωγής απιονισμένου (υπερκαθαρού) νερού για το έργο, ανέρχεται στα 10.000 κυβικά / ημέρα. Πρόκειται για το μεγαλύτερο έργο αφαλάτωσης που ανατέθηκε ποτέ σε ελληνική εταιρεία κατασκευής αφαλατώσεων.
Οι μονάδες του έργου συναρμολογήθηκαν στις καινούριες υπερσύγχρονες βιομηχανικές εγκαταστάσεις της SYCHEM A.Ε στο Ηράκλειο Κρήτης.

ΕΠΙΤΥΧΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΕΡΓΟΥ ΣΤΗΝ ΝΙΓΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΝΕΡΟΥ ΑΤΜΟΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ


Ολοκληρώθηκε και τέθηκε με επιτυχία σε λειτουργία το πρώτο σημαντικό έργο παραγωγής βιομηχανικού νερού υψηλής καθαρότητας με τεχνολογία αντίστροφης ώσμοσης και ηλεκτροαπιονισμού της SYCHEM στην Νιγηρία. Το σύστημα αποτελείται από 2 μονάδες δυναμικότητας 600 m3/d για την παραγωγή πόσιμου και βιομηχανικού νερού καθώς και από μία αφαλάτωση διπλού περάσματος και ηλεκτροαπιονισμού δυναμικότητας 360 m3/d. Η συνολική δυναμικότητα του συστήματος υπερβαίνει τα 1.600 m3/d και χρησιμοποιείται στη βιομηχανία τροφίμων «Rom Oil Mills Limited» στο Ibadan της Νιγηρίας. Το σύνολο του εξοπλισμού σχεδιάστηκε, κατασκευάστηκε και τέθηκε σε πλήρη και κανονική λειτουργία στο εργοστάσιο της SYCHEM. Στη συνέχεια αποσυναρμολογήθηκε και μεταφέρθηκε μέσα σε εμπορευματοκιβώτια μαζί με όλα τα υλικά διασύνδεσης. Πραγματοποιήθηκε συγκρότηση στην Νιγηρία από εξειδικευμένο συνεργείο της SYCHEM. Ακολούθησε έναρξη και έλεγχος λειτουργίας καθώς και εκπαίδευση προσωπικού. Η απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη οδήγησε στην ανάληψη νέων έργων σε άλλες βιομηχανικές μονάδες στη Νιγηρία.Οι φωτογραφίες είναι από την κατασκευή και λειτουργία στο εργοστάσιο της SYCHEM καθώς και από την έναρξη λειτουργίας στη Νιγηρία.

ΕΠΙΤΥΧΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΕΡΓΟΥ ΣΤΗΝ ΝΙΓΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΝΕΡΟΥ ΑΤΜΟΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ


Την Παρασκευή 13/6/14 πραγματοποιήθηκε η πρώτη επίσκεψη φοιτητών στο Εκπαιδευτικό Πάρκο Αφαλάτωσης του Δήμου Μαλεβιζίου με την πρωτοβουλία του Καθηγητή κ. Ν. Κατσαράκη. Συμμετείχαν συνολικά 40 φοιτητές του Τμήματος Ηλεκτρολογίας του ΤΕΙ Κρήτης. Η ξενάγηση και ενημέρωση διήρκησε 2 ώρες και έγινε από επιστημονικό προσωπικό του Τμήματος Λειτουργίας και Ποιοτικού Ελέγχου της SYCHEM AE. Στο τέλος της εκδήλωσης έγινε διανομή ενημερωτικού υλικού καθώς και δοκιμή νερού από τον αυτόματο διανομέα του Πάρκου Castalia.
Η διάδοση της τεχνολογίας της αφαλάτωσης και η ενημέρωση σχετικά με το ιδιαίτερο οικοσύστημα του Αλμυρού ποταμού ιδιαίτερα σε μαθητές και φοιτητές αποτελεί βασική προτεραιότητα της λειτουργίας του Πάρκου και της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της SYCHEM.

pic3

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΝΕΡΟΥ

ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

ΑΝΤΙΔΙΑΒΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΜΟΝΑΔΩΝ ΑΦΑΛΑΤΩΣΗΣ

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΛΥΜΑΤΩΝ

Διεθνής Παρουσία

H Sychem είναι αναγνωρισμένη διεθνώς ως ο μεγαλύτερος κατασκευαστής ιδιωτικών έργων αφαλάτωσης νερού υψηλών απαιτήσεων

100 projects across Greece,

Africa and Middle East

#1 private water producer in Greece

40 – 80% energy saving for its clients

130 employees

Επικοινωνήστε μαζί μας

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Θέμα για το οποίο ενδιαφέρεστε:

Το μήνυμά σας

Log in with your credentials

Forgot your details?