Ημερίδα με θέμα «Green Highrise Buildings in Cyprus» στην Λεμεσό της Κύπρου, 14 Ιουνίου 2019.

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην ημερίδα με θέμα «Green Highrise Buildings in Cyprus» την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019 στις 16:00 στο Crowne Plaza Hotel στην Λεμεσό της Κύπρου. Την ημερίδα θα τιμήσουν με την συμμετοχή τους το ΕΤΕΚ και το Υπουργείο Ενέργειας.

 

Συνοπτική παρουσίαση ημερίδας (*)

H Ημερίδα «Green Highrise buildings in Cyprus» οργανώνεται με αφορμή την ραγδαία ανάπτυξη πολυώροφων κτηρίων στην Λεμεσό και έχει σκοπό να αναδείξει τις καλές πρακτικές για την εξοικονόμηση ενέργειας και την προστασία του περιβάλλοντος.

Στην ημερίδα θα παρουσιαστεί το σημερινό και το μελλοντικό νομικό πλαίσιο της Κύπρου σε σχέση με την εξοικονόμηση ενέργειας σε πολυώροφα κτήρια, τα κίνητρα αλλά και εφαρμοσμένες τεχνολογίες για την εξοικονόμηση νερού και ενέργειας, ειδικά για τα πολυώροφα κτήρια, από εξειδικευμένους μηχανικούς και εταιρείες.

Τέλος, θα παρουσιαστούν τα ενεργειακά αποτελέσματα (πραγματικές μετρήσεις) και θα γίνει επίσκεψη  στο πρώτο πολυώροφο κτήριο γραφείων στην Λεμεσό που βρίσκεται σε λειτουργία σήμερα.

“Τhe Oval” δεν είναι μόνο ένα θεαματικό κτίριο γραφείων, αλλά και μια  υπερσύγχρονη εγκατάσταση με προηγμένες τεχνολογίες εξοικονόμησης ενέργειας και νερού. Είναι το πρώτο πολυώροφο κτήριο με πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης κατηγορίας (EPCΑ) και το πρώτο κτήριο με αποκεντρωμένη ανοιχτή γεωθερμία στην Νότια Ευρώπη. Διαθέτει ένα προηγμένο σύστημα ηλεκτρονικού ελέγχου που διασφαλίζει αλλά και καταγράφει την ενεργειακή απόδοση δίνοντας πολύτιμα πραγματικά στοιχεία ενεργειακής κατανάλωσης στις συνθήκες της Κύπρου.

 

(*) Για το πρόγραμμα πατήστε εδώ.

 

Συμμετοχή

Η συμμετοχή στην Ημερίδα είναι ελεύθερη. Λόγω περιορισμένων θέσεων παρακαλούμε θερμά όπως δηλώσετε συμμετοχή καθώς θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για δηλώσεις συμμετοχής, παρακαλούμε όπως αποστείλετε email στο info@sychem.gr ή επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 00302106084940 (κα Κοπίδου Βασιλική, κα Ρουμπίνη Σοφρά)

Επικοινωνήστε μαζί μας

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Θέμα για το οποίο ενδιαφέρεστε:

Το μήνυμά σας

Log in with your credentials

Forgot your details?