Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ SYCHEM ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ EDS ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Με ιδιαίτερη επιτυχία διεξήχθη το Συνέδριο από την European Desalination Society από τις 11-15 Μαΐου στο ξενοδοχείο Grand Resort Hotel στην Κύπρο.

Με έμφαση στην εφαρμοσμένη έρευνα, παρουσιάστηκαν επιστημονικές έρευνες και καινοτόμες τεχνολογίες για την παραγωγή νερού μέσω αφαλάτωσης καθώς και τα περιβαλλοντικά και ενεργειακά της οφέλη.

Στο Συνέδριο, ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος της SYCHEM A.E. Dr.-Ing Α. Υφαντής παρέθεσε ομιλία με θέμα Combined Sea Water Geoexchange Energy Systems and Desalination – The Future Of Coastal Buildings Developments, παρουσιάζοντας τα πλεονεκτήματα που έχουν αναδειχθεί μέσω της εφαρμογής του συνδυασμένου συστήματος γεωθερμίας και αφαλάτωσης στο ξενοδοχείο Amathus Beach Hotel. Το συγκεκριμένο έργο αξίζει να σημειωθεί ότι έχει βραβευθεί από το Υπουργείο Ενέργειας της Κύπρου ως η Καλύτερη Ενεργειακή Επένδυση για το 2010.

Μετά την ομιλία, πραγματοποιήθηκε από τη SYCHEM A.E. παρουσίαση του έργου στο Amathus Beach Hotel και περιήγηση στο μηχανοστάσιο του ξενοδοχείου όπου και πλήθος συνέδρων – μέλη της επιστημονικής κοινότητας στον τομέα της αφαλάτωσης καθώς και εκπρόσωποι φορέων του εγχώριου αλλά και ξένου Ιδιωτικού Τομέα τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση. Ακολούθησε δεξίωση στο Roof Garden του ξενοδοχείου.

Παράλληλα, η SYCHEM συμμετείχε με δικό της περίπτερο στην έκθεση που έλαβε χώρα στα πλαίσια του Συνεδρίου, μαζί με άλλες εταιρείες διεθνώς αναγνωρισμένες στο χώρο της αφαλάτωσης.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Θέμα για το οποίο ενδιαφέρεστε:

Το μήνυμά σας

Log in with your credentials

Forgot your details?