Η SYCHEM ΧΟΡΗΓΟΣ ΣΤΟ GLOBAL WATER SUMMIT 2015

Η SYCHEM συμμετείχε στο κορυφαίο Διεθνές Συνέδριο για το νερό Global Water Summit (GWS) που έγινε για πρώτη φορά στην Ελλάδα και το οποίο διοργανώθηκε από την Global Water Intelligence (GWI) στο Athenaeum Intercontinental στις 27 και 28/04/2015.

Στο συνέδριο συμμετείχαν Εκπρόσωποι Κυβερνήσεων, Διευθυντικά Στελέχη εταιρειών από την παγκόσμια βιομηχανία του νερού, επενδυτές και επιστήμονες από όλο τον κόσμο που ειδικεύονται στον τομέα του νερού και ιδιαίτερα από την Κίνα, τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Σαουδική Αραβία κ.ά , ενώ σκοπός του συνεδρίου ήταν η ανάδειξη του ρόλου του νερού στην παγκόσμια οικονομία.

Το συνέδριο, μεταξύ άλλων, τίμησε με την παρουσία του και ο πρώην Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Manuel Barroso, ενώ παρέθεσε ομιλία στην τελετή απονομής των βραβείων Global Water Awards.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρ’ ό,τι το συνέδριο έγινε στην Ελλάδα για καθαρά γεωπολιτικούς λόγους – ευκολία πρόσβασης από τις αραβικές και αφρικανικές χώρες που είναι ιδιαίτερα αναπτυσσόμενες στο τομέα της επεξεργασίας νερού και ταυτόχρονα από εταιρείες της Βόρειας Ευρώπης και Αμερικής που ενδιαφέρονται για την προώθηση των προϊόντων τους – η SYCHEM ήταν η μόνη ελληνική εταιρεία χορηγός με συμμετοχή του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου Dr-Ιng. Α. Υφαντή ως η μεγαλύτερη εταιρεία στον τομέα της αφαλάτωσης και επεξεργασίας νερού στην Ελλάδα με διεθνή δραστηριότητα.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Επικοινωνήστε μαζί μας

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Θέμα για το οποίο ενδιαφέρεστε:

Το μήνυμά σας

Log in with your credentials

Forgot your details?