ΧΟΡΗΓΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΟΝΑΔΩΝ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗΣ ΩΣΜΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ

Ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος της SYCHEM A.E. Dr.-Ing Α. Υφαντής και ο Τεχνικός Διευθυντής Δρ. Ν. Υφαντής έδωσαν διάλεξη με τίτλο “High Efficiency Containerized Reverse Osmosis Desalination Systems” στο πλαίσιο Σεμιναρίου με τίτλο «Reverse Osmosis Desalination Is The Perfect Solution To The Problems Of Water”.

To Σεμινάριο διοργανώθηκε από τη Σχολή Μηχανικής του Πανεπιστημίου Zagazig της Αιγύπτου από 19 -20 Απριλίου. Στο Σεμινάριο συμμετείχαν Καθηγητές του Πανεπιστημίου του Zagazig, εκπρόσωποι της Αιγυπτιακής Κυβέρνησης, τεχνικοί Σύμβουλοι, καθώς και εκπρόσωποι του Ιδιωτικού Τομέα ειδικοί στην τεχνολογία της αφαλάτωσης.

Κατά τη διάρκεια της διάλεξης παρουσιάστηκαν οι τελευταίες εξελίξεις στην τεχνολογία της αφαλάτωσης καθώς και τα πλεονεκτήματα κινητών προκατασκευασμένων μονάδων αφαλάτωσης με αντίστροφη ώσμωση εντός εμπορευματοκιβωτίων (container).

Η SYCHEM τα τελευταία χρόνια έχει εγκαταστήσει μονάδες της τεχνολογίας αυτής στην Αλγερία και στην Ιορδανία για παροχή νερού υψηλής καθαρότητας σε αεριοστροβιλικές μονάδες παραγωγής ρεύματος καθώς και σε Ελλάδα, Κουβέιτ, Κύπρο και Ιράκ για παραγωγή πόσιμου νερού.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Θέμα για το οποίο ενδιαφέρεστε:

Το μήνυμά σας

Log in with your credentials

Forgot your details?