ΜΟΝΑΔΑ ΑΦΑΛΑΤΩΣΗΣ 2.000 m³/d ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΑΛΜΥΡΟΥ

ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΕΡΓΟΥ: ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ: ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ/ΕΡΓΟ: Προμήθεια και Eγκατάσταση Mονάδας Aφαλάτωσης συνολικής δυναμικότητας 2.000 m³/d (Brackish Water UF-RO) και Εκπαιδευτικό
Πάρκο Αφαλάτωσης
ΕΤΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ: 2014

Η SYCHEM παρέδωσε την πρωτοποριακή μονάδα αφαλάτωσης του Αλμυρού Ποταμού του Δήμου Μαλεβιζίου Κρήτης την οποία θα λειτουργήσει για 5 έτη διασφαλίζοντας ιδιαίτερα χαμηλό λειτουργικό κόστος της τάξης των 0,26 €/m3.
Η κατασκευή της μονάδας έγινε  στα πλαίσια του  ΕΣΠΑ  και η λειτουργία χρηματοδοτείται από ιδίους πόρους της ΔΕΥΑ Μαλεβιζίου. Η μονάδα, ονομαστικής δυναμικότητας 2.000 m3/d, διαθέτει τα πλέον προηγμένα τεχνολογικά συστήματα όπως προκατεργασία νερού με υπερδιήθηση, σύστημα ανάκτησης ενέργειας συμπυκνώματος και προηγμένο ηλεκτρονικό ελεγχο διασφαλίζοντας ελάχιστο κόστος λειτουργίας καθώς και υψηλή αξιοπιστία.

Το Πάρκο κατασκευάστηκε το 2014 σε τμήμα του οικοπέδου όπου εγκαταστάθηκε την ίδια περίοδο η μονάδα αφαλάτωσης του Αλμυρού.

Η SYCHEM σε στενή συνεργασία με τον Δήμο Μαλεβιζίου και την ΔΕΥΑΜ προχώρησε σε αρχιτεκτονική μελέτη τόσο για την εγκατάσταση της ίδιας της μονάδας όσο και για την δημιουργία του πρώτου στην Ελλάδα Εκπαιδευτικού πάρκου αφαλάτωσης σε χώρο που παραχώρησε ο Δήμος και διαμόρφωσε η SYCHEM AE ως μέγας χορηγός. Το έργο της κατασκευής του πάρκου τίμησαν με χορηγίες και αναγνωρισμένοι οίκοι του εξωτερικού στο τομέα της επεξεργασίας νερού (GRUNDFOS, PRAHER, PENTAIR)

Επικοινωνήστε μαζί μας

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Θέμα για το οποίο ενδιαφέρεστε:

Το μήνυμά σας

Log in with your credentials

Forgot your details?