ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΝΕΡΟΥ ΑΤΜΟΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΣΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΗ ΝΙΓΗΡΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΕΡΓΟΥ: STAR TRADING COMPANY LTD
ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ: ROM OIL MILLS LTD
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ/ΕΡΓΟ: Προμήθεια και Eγκατάσταση 2 μονάδων αφαλάτωσης δυναμικότητας 600 m³/d και 1 αφαλάτωσης διπλού περάσματος και
ηλεκτροαπιονισμού δυναμικότητας 360 m³/d (BWRO – 2nd Pass RO/EDI)
ΕΤΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ: 2013

Ολοκληρώθηκε και τέθηκε με επιτυχία σε λειτουργία το πρώτο σημαντικό έργο παραγωγής βιομηχανικού νερού υψηλής καθαρότητας με τεχνολογία αντίστροφης ώσμοσης και ηλεκτροαπιονισμού της SYCHEM στην Νιγηρία.

Το σύστημα αποτελείται από 2 μονάδες δυναμικότητας 600 m³/d για την παραγωγή πόσιμου και βιομηχανικού νερού καθώς και από μία αφαλάτωση διπλού περάσματος και ηλεκτροαπιονισμού δυναμικότητας 360 m³/d. Η συνολική δυναμικότητα του συστήματος υπερβαίνει τα 1.600 m³/d και χρησιμοποιείται στη βιομηχανία τροφίμων «Rom Oil Mills Limited» στο Ibadan της Νιγηρίας.

Το σύνολο του εξοπλισμού σχεδιάστηκε, κατασκευάστηκε και τέθηκε σε πλήρη και κανονική λειτουργία στο εργοστάσιο της SYCHEM. Στη συνέχεια αποσυναρμολογήθηκε και μεταφέρθηκε μέσα σε εμπορευματοκιβώτια μαζί με όλα τα υλικά διασύνδεσης. Πραγματοποιήθηκε συγκρότηση στην Νιγηρία από εξειδικευμένο συνεργείο της SYCHEM. Ακολούθησε έναρξη και έλεγχος λειτουργίας καθώς και εκπαίδευση προσωπικού.

Η απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη οδήγησε στην ανάληψη νέων έργων σε άλλες βιομηχανικές μονάδες στη Νιγηρία.

Οι φωτογραφίες είναι από την κατασκευή και λειτουργία στο εργοστάσιο της SYCHEM καθώς και από την έναρξη λειτουργίας στη Νιγηρία.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Θέμα για το οποίο ενδιαφέρεστε:

Το μήνυμά σας

Log in with your credentials

Forgot your details?